Help! Hoe werkt dat?

Help! Hoe werkt dat?

On maart 3, 2017, Posted by , In Algemeen,Wordpress, By ,,,,,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Help! Hoe werkt dat?

computer hulp thuis of op kantoorHoe werkt het installeren van WordPress? Hoe kan ik bestanden uploaden? Mijn FileZilla werkt niet. Jullie server doet raar. Ik kan niets plaatsen op mijn website. Ik ben mijn wachtwoord kwijt! Mijn email doet het niet? 

Zomaar wat vragen die wij over de dag verspreid binnen krijgen. Voor de meeste vragen die wij binnen krijgen geldt: er is een handleiding voor beschikbaar. Email, FTP, WordPress. Zowel in (korte) handzame PDF-bestanden als in Video-formaat (WordPress Cursus).

– U kunt de handleidingen vinden via de “support”-pagina. Klik hier.
– Uw wachtwoord voor WordPress resetten kan via uw WP-login.
– Foutmeldingen in de email? Stuur een “schermprint” mee.

Worden vragen niet beantwoord via de handleidingen neem dan svp contact met ons op via de helpdesk-pagina, klik hier om een email te sturen.

Comments are closed.